AGAR-AGAR PULBER 120G

9,55

Vetikatest tehtud (vegan) tarretav aine 

Agar-agar (vahel tuntud ka kui kanten) on punastest vetikatest valmistatud geelistav aine. Želatiini vegan asendaja Sellega saab valmistada maitsvaid vegan toorjuustukooke või (suhkruvabu) tarretisi.

Hea teada:

  • Jaapani tarretav aine
  • taimne želatiini asendaja
  • tohutu sidumisvõime (umbes kaks korda tugevam kui želatiin)
  • magustoitude ja kookide tekstuuri paksendamiseksmaitselt neutraalne 

Kasulikud omadused:

Green tick vegan toode
Green tick pärmivaba
Green tick gluteenivaba
Green tick ilma lisatud suhkruta
Green tick ilma lisatud soolata

Laos

Kategooria:
Kirjeldus
Arvustused (0)

Kuidas kasutada:

Agar-agari sidumisvõime on vähemalt kaks korda tugevam kui želatiinil. Keskmise konsistentsi/tekstuuri saavutamiseks kasutage 3-4 g agar-agarit 500 ml vedeliku kohta. Kõva konsistentsi/tekstuuri saavutamiseks kasutage 5-8 g agar-agarit 500 ml vedeliku kohta ning pehme konsistentsi/tekstuuri jaoks 1,5 g agar-agarit 500 ml vedeliku kohta. 

Lisage agar-agar vedelikule ja ajage soojaks ning segage kiiresti tükkide vältimiseks. Laske sellel umbes 2 minutit tasasel tulel keeda. Segu taheneb toatemperatuuril.

Kuidas hoiustada:

Pärast avamist hoida toatemperatuuril (max 20°C) õhukindlalt kuivas ja pimedas kohas.

Koostisosad:

Kuivatatud (punane) merevetikas

Toiteväärtus 100 g kohta:

  • Valgud: 0 g
  • Kiudained: 7,4 g
  • Süsivesikud: 1 g
  • Energia: 158 kcal
  • Küllastunud rasvhapped: 0 g
  • Suhkrud: 0 g
  • Rasvad: 0 g
  • Sool: 0,6 g

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “AGAR-AGAR PULBER 120G”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

two × two =