Kuidas kasutada:
Agar-agari sidumisvõime on vähemalt kaks korda tugevam kui želatiinil. Keskmise konsistentsi/tekstuuri saavutamiseks kasutage 3-4 g agar-agarit 500 ml vedeliku kohta. Kõva konsistentsi/tekstuuri saavutamiseks kasutage 5-8 g agar-agarit 500 ml vedeliku kohta ning pehme konsistentsi/tekstuuri jaoks 1,5 g agar-agarit 500 ml vedeliku kohta.
Lisage agar-agar vedelikule ja ajage soojaks ning segage kiiresti tükkide vältimiseks. Laske sellel umbes 2 minutit tasasel tulel keeda. Segu taheneb toatemperatuuril.
Kuidas hoiustada:
Pärast avamist hoida toatemperatuuril (max 20°C) õhukindlalt kuivas ja pimedas kohas.
Koostisosad:
Kuivatatud (punane) merevetikas
Toiteväärtus 100 g kohta:
- Valgud: 0 g
- Kiudained: 7,4 g
- Süsivesikud: 1 g
- Energia: 158 kcal
- Küllastunud rasvhapped: 0 g
- Suhkrud: 0 g
- Rasvad: 0 g
- Sool: 0,6 g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.