Koostisosad:
matepuu lehed (paraguai iileks) 90%, roosi kroonlehed, saialill, jasmiin, rukkilill.
Mate tee valmistamine:
Täida mate jooginõu ¼ – ¾ ulatuses mate teega. Kalluta jooginõud, et teepuru vajuks nõu ühele küljele. Aseta mate joogikõrs (bombilla) tekkinud vabasse ruumi ning vala sinna 70-80°C kuum vesi või jäätee soovi korral jahe vesi jäätükkidega. Lase tõmmata 3-5 minutit. Selliselt toimides saad teest mitmeid tõmmiseid.
Efektiivse toimega tee valmistamisel klassikalises teekannus või presskannus, lisa teesegu oluliselt rohkem kui tavapärase taimse tee puhul.
Võimalusel kasuta vähese karedusega allika- või filtreeritud vett.
ToodetudBrasiilias.
Hoia kuivas, soovitavalt õhukindlas konteineris.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.