Mis on valgud?
Toitumis Valgud koosnevad 20 erinevast aminohappest. Keha toodab neist loomulikult 12 ja ülejäänud 8 tuleb saada toitumise teel.
Millal peame toidulisandina võtma lisavalku?
Enne treeningut: aitab kaasa rasvade põletamisele: valgu tarbimine enne treeningut on äärmiselt kasulik, eriti madala süsivesikusisaldusega dieedi ajal, kui glükogeeni tase on madal. See viib rasvade põletamise ja intensiivistab ainevahetust
Pärast treeningut: valgu tarbimine on eriti oluline lihaste taastumiseks pärast treeningut, näiteks jooksmine, jalgrattasõit, treening, suusatamine jne. Taimsed valgud imenduvad organismis kergesti. Need sisaldavad kiudaineid, mis on õige seedimise jaoks üliolulised. Rahvusvahelise spordi toitumise ühingu ajakirjas 2015. aastal avaldatud uuring tõestas, et kõrgekvaliteedilised taimsed valgud on lihaste taastamiseks pärast treeningut sama tõhusad ja suurendavad nende tihedust kui piimapõhised valgud.
Koostisosad:
Riisivalk, mandli valk, kookospähkli suhkur, banaanipulber (10%), kookospiimapulber (7%).
NB! Mahepõllumajandus toode
Kuidas kasutada:
2 supilusikatäit portsjoni kohta (30g)
Toiteväärtus 100g kohta:
- Energia: 411kcal
- Rasvad: 9,8g
– millest küllastunud rasvhapped: 4,4g - Süsivesikud: 27g
– millest suhkrud: 5,7g - Kiudained: 2,6g
- Valgud: 52g
- Sool: 0,57g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.