Koostisosad: matepuu lehed (paraguai iileks) 90%, pu-erh punane tee, valge mooruspuu marjad, piparmünt, kibuvitsamarjad, fenkol, astelpaju marjad.
Toodetud: Brasiilias.
Kuidas hoiustada: Hoia jahedas ja kuivas ning eemal pikaajalisest päikesekiirgusest.
Mate tee on eriti Sulle, kui
- soovid rohkem energiat ja fookust;
- vähendad või asendad kohvitarbimist.
- tahad olla tegus isegi, kui teinekord oled kehvasti või liiga vähe maganud;
- soovid vähem süüa ja tunda vähem näljatunnet;
- soovid paremat ainevahetust ning kiiremat rasvapõletust;
- stressi võiks ka vähem olla, närvid tugevamad ja lihased lõõgastunud;
- hoolid oma immuunsüsteemist ja südamest ning jälgid veresuhkru tasakaalu.
Alusta iga päeva energiat ja jõudu täis päikesega, – Sul on mate tee!
Argentiinlane, brasiillane ja paraguailane eelistab sageli kohvi asemel veeta päeva just mate teega. Organism saab peamised mineraalid-vitamiinid, tugeva annuse pikalt püsivat energiat ning vitaalsust. Mate teed võib juua nii jahutatult kui kuuma joogina, see ei ärrita magu ja on ka tore rituaal.
Kasutusõpetus: Kui eelistad mahedamat teed, valmista seda sarnaselt tavapärasele rohelisele, mustale või metsataimeteele. Et saavutada tugevam mõju, kasuta lihtsat viisi: aseta bombilla (traditsiooniline metallist joogikõrs, mil ühes otsas sõel, et matepuru suhu ei satuks) jooginõusse, täida see 1/3 – 2/3 ulatuses mate teega, vala nõusse vesi temperatuuriga 75-85°C, ära sega. Selliselt saad teha mate teest kuni 7 järjest mahedamat tõmmist.
Efektiivse toimega tee valmistamiseks klassikalises teekannus või presskannus, lisa teesegu lihtsalt oluliselt enam kui tavapärase taimetee valmistamiseks. Võimalusel kasuta vähese karedusega allika- või filtreeritud vett. Soovi korral magusta kookossuhkru või mõne muu endale meelepärase magustajaga.
Turguta end tõeliselt toimiva ja maitsva teega!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.